top of page

WIE

ZIJN WE

Hallo! Ik ben Christelle en heb Mintbox overgenomen van Sylvie en Olivier. 

Het idee is ontstaan uit passie voor mooie en kwalitatieve producten. Het wordt steeds moeilijker om een origineel cadeau te vinden, voor welke gelegenheid dan ook. We willen een oplossing op maat aanbieden, zodat ieder zelf een cadeau kan samenstellen met producten naar keuze. Veel van deze producten vind je niet zomaar in de winkels. Ze worden zorgvuldig geselecteerd en aangekocht in zowel binnen- als buitenland. Daarom is Mintbox een uniek concept.

We vinden het allemaal wel leuk om een cadeau uit te pakken, zeker als het mooi verpakt is met assortie papier, lintjes, en stickers! Dit gevoel wil ik jullie ook bezorgen. Een 'wauw' gevoel wanneer je de box opent, met verschillende leuke verrassingen.

 

Het doel van Mintbox is om originele en mooi verpakte cadeau's aan te bieden die iedereen blij maken! De inhoud van een box is belangrijk, alsook de aankleding ervan.

Onze producten kunnen samengesteld worden in boxen voor verschillende gelegenheden: verjaardag, babyborrel, huwelijk, vrijgezellenfeest, housewarming, als bedankje, of natuurlijk om jezelf cadeau te doen!

 

Kies uit de vooraf samengestelde themaboxen of stel zelf iets leuks samen.

Vragen, tips of opmerkingen? Contacteer ons via het contactformulier.

bottom of page