WIE

ZIJN WE

Hallo! Wij zijn Sylvie en Olivier. Samen hebben wij Mintbox opgericht.

Het idee is ontstaan uit passie voor mooie en kwalitatieve producten. Het wordt steeds moeilijker om een origineel cadeau te vinden, voor welke gelegenheid dan ook. We willen een oplossing op maat aanbieden, zodat ieder zelf een cadeau kan samenstellen met producten naar keuze. Veel van deze producten vind je niet zomaar in de winkels. Ze worden zorgvuldig geselecteerd en aangekocht in zowel binnen- als buitenland. Daarom is Mintbox een uniek concept.

We vinden het zelf leuk om een cadeau uit te pakken, zeker als het mooi verpakt is met assortie papier, lintjes, en stickers! Dit gevoel willen wij ook aan jullie bezorgen. Een 'wauw' gevoel wanneer je de box opent, met verschillende leuke verrassingen.

 

Het doel van Mintbox is om originele en mooi verpakte cadeau's aan te bieden die iedereen blij maken! De inhoud van een box is belangrijk, alsook de aankleding ervan.

Onze producten kunnen samengesteld worden in boxen voor verschillende gelegenheden: verjaardag, babyborrel, huwelijk, vrijgezellenfeest, housewarming, als bedankje, of natuurlijk om jezelf cadeau te doen!

 

Kies uit de vooraf samengestelde themaboxen of stel zelf iets leuks samen.

Vragen, tips of opmerkingen? Contacteer ons via het contactformulier.

ALGEMEEN

Contact       

Privacy policy       

Cookies policy       

Algemene verkoopsvoorwaarden                                                   

 

Volg ons op

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

BETALING

Creditcard

PayPal

Bancontact

LEVERING

Na ontvangst van betaling volgt

de verzending binnen 2 werkdagen

0